}

2019’UN AKILLI SULAMA MARKASI NETAFIM OLDU!

SULAMA TEKNOLOJİLERİ ALANINDAKİ LİDERLİK TAÇLANDI

Farklı sektörlerde faaliyet gösteren lider markaların ödüllendirildiği Türkiye Lider Marka Ödülleri, bu yıl da düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Türkiye’nin sulama teknolojileri alanında lider markası NETAFIM, “Yılın Akıllı Sulama Markası” ödülünün sahibi oldu.

Her yıl iş, eğitim, sanat ve edebiyat alanında başarılı çalışmalar gerçekleştiren lider isimlerin ve markaların ödüllendirildiği Türkiye Lider Marka Ödülleri sahiplerini buldu. Strong Medya tarafından gerçekleştirilen Marka ve Kariyer Etkinlikleri kapsamındaki ödül töreni, 22 Temmuz tarihinde İstanbul Hilton Bomonti’de organize edildi. Öykü Serter ve Ufuk Özkan’ın sunumuyla gerçekleştirilen törende 2019’un en iyi markaları ödüllerine kavuşurken, “Yılın Akıllı Sulama Markası” ödülüne NETAFIM layık görüldü.

Sektördeki lider konumunu pekiştirdi

Ödül alacak adayların, içerisinde farklı sektörlerden temsilcileri barından Tertip Komitesi tarafından belirlendiği organizasyonda; kazanan isim ve markalar halk oylaması ile seçiliyor. Bu süreçte ödüle layık görülenlerin, kendi sektöründe fark yaratan işlere imza atması ve hem çalışan hem de müşteri memnuniyeti gibi kriterlere uyum sağlıyor olması göz önünde bulunduruluyor. NETAFIM de en büyük farkını bu alanlarda ortaya koyuyor. 1965 yılında daha sürdürülebilir bir gelecek yaratma hayaliyle kurulan, Türkiye’deki faaliyetlerine ise 1990’lı yılların başında start veren NETAFIM, bugün akıllı damla ve mikro sulama çözümleri alanında dünyanın lider markası. Daima ilkleri başarma ve öncü olma hedefiyle hareket ediyor. Sektördeki lider konumunu, “Yılın Akıllı Sulama Markası” ödülüyle de pekiştiriyor.

Bu yıl da yine sanat ve ekonomi dünyasının başarılı isimlerini bir araya getiren Türkiye Lider Marka Ödülleri Töreni, Türkiye’nin en etkili haber ve ekonomi televizyon kanalları ile gazetelerinde yayınlandı. NETAFIM Genel Müdürü Pınar Parmaksız, “Yılın Akıllı Sulama Markası” ödülünü tüm NETAFIM ailesi adına Ufuk Özkan'ın elinden aldı. Bu önemli ödülü almaya hak kazanmalarından ötürü duyduğu mutluluğu dile getiren Parmaksız; 50 yılı aşkın süre önce başlayan NETAFIM’in hikayesinin bugün hâlâ aynı ruh, cesaret ve gelecek hayaliyle devam ettiğini belirtti. NETAFIM’i bu ödüle layık gören ve bugünkü başarıya ulaşmalarına katkı sağlayan herkese teşekkürlerini sundu.

Yeni hedefler, yeni başarılar

Tarımın geleceği, üretimin devamlılığı ve üreticilerin daha az kaynakla daha fazla ürün elde etmesi için teknoloji geliştiren ve her daim sektörün öncüsü olmayı başaran NETAFIM, 2019 yılının akıllı sulama markası seçilmekten gurur duyuyor. Müşterilerinden, çalışanlarından ve iş ortaklarından aldığı güçle, hayallerini gerçekleştirmek ve yeni başarılara imza atmak için çalışmalarına devam ediyor.